STOOKOLIEDe keuze voor centrale verwarming op stookolie of mazout wordt meestal gemaakt, wanneer er geen gasleiding in uw straat aanwezig is, of wanneer uw woning te ver verwijderd is van de hoofdleiding van het gasdistributienet. Stookolie is hierbij zeker een goed alternatief. Hierbij vormt milieubewust verwarmen geen enkel probleem !

In de meeste gevallen wordt een ketel geplaatst dewelke tegelijkertijd voor de centrale verwarming en voor de warmwaterproductie instaat.

U heeft ook een mazouttank nodig waarin de stookolie wordt opgeslagen door uw brandstofleverancier. Hou er rekening mee dat u nogal wat ruimte nodig heeft om deze tank te plaatsen.

De brander met blauwe vlam voorkomt dat er roetvorming ontstaat, dankzij de volledige voorvergassing van de mazout. Zo wordt de energie maximaal benut. De uitstoot van vervuilende gassen ligt hierbij beneden de internationale grenswaarden. Zo bespaart u heel wat centen, en bovendien helpt u mee aan een propere wereld.

Wij werken met toestellen van kwaliteitsfabrikanten, welke garant staan voor een hoog rendement met uitgekiende verbrandingstechnieken.

Het jaarlijks onderhoud van een cv-installatie op mazout is wettelijk verplicht en resulteert in een lager verbruik.

Er wordt steeds een btw-tarief van 6% gehanteerd voor woningen ouder dan 5 jaar.

Ons huismerk Buderus

BUDERUS G125/225

BUDERUS GB125
Contact Info
an image

NV Cuppens verwarming

Droogstraat 22
3660 OPGLABBEEK

Email: contact@cuppensverwarming.be

Tel.: +32 (0)89-85 40 24
Fax : +32 (0)89-85 83 79